Wat kan Studio Somersault voor u betekenen

Studio Somersault is een grafisch ontwerpbureau waar u terecht kunt voor het ontwerpen van logo’s, huisstijlen, formulieren, brochures, folders, jaarverslagen en ander drukwerk. Maar ook voor het ontwerpen van een website.
U kunt ons ter plaatse inhuren op een project. Voor het uitvoeren van een ontwerpopdracht maar ook voor het in goede banen leiden van een project of als adviseur.

Hoe gaat Studio Somersault te werk

In het geval van een ontwerpopdracht zullen we eerst een gesprek aangaan om te kijken wat u wilt en of wij u dat zouden kunnen bieden. Voelt het goed dan komen we tot een omschrijving van de opdracht en zullen we een offerte opstellen voor de werkzaamheden. Tijdens een opdracht doorlopen we meestal de volgende fases:

Conceptfase: We bedenken een concept(en) en werken dit uit aan de hand van schetsvoorstellen. Deze worden voorgelegd en besproken
Uitwerking: We werken het concept uit tot een ontwerp en nemen daarbij het commentaar op het concept mee
in de uitwerking. Het ontwerp zal aan u worden voorgelegd en besproken.
Definitief ontwerp: In deze fase wordt het ontwerp definitief uitgewerkt en ter goedkeuring aan u voorgelegd. Eventuele kleine wijzigingen worden nog doorgevoerd.
Aanleveren: Het ontwerp word druk- of webklaar aangeleverd aan de drukker of webbouwer.
Mocht het nodig zijn kunnen we u alles, wat er komt kijken bij de realisatie van een ontwerp, uit handen nemen.
We zoeken voor u een drukker, printer of webbouwer. Vragen offertes aan, bespreken hoe we het ontwerp het beste kunnen aanleveren enzovoorts.
Controle: Graag controleren we ons ontwerp als het is gedrukt of gebouwd om er zeker van te zijn dat de uitwerking precies is zoals we samen hebben afgesproken.

Voor het inhuren voor een opdracht ter plaatse zullen we ook een gesprek aangaan en daarna kijken hoe we de werkzaam heden het beste kunnen offeren. Dat kan op uurbasis of een vast bedrag voor de totale opdracht.

Geïnteresseerd en benieuwd

Wilt u graag weten wat Studio Somersault voor u kan betekenen, neem dan contact op via 06-46012347 of via miranda@studiosomersault.com.