Wie is Studio Somersault

Studio Somersault is opgericht in 2012 door Miranda Flipse. Miranda is in 1995 afgestudeerd als grafisch ontwerper aan de de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag.

Na haar afstuderen is zij werkzaam geweest als ontwerper bij o.a 5D en EdenSpiekermann (voorheen Eden Design & Communication). Daarna heeft zij een periode in Australië gewoond. Daar heeft zij van uit huis aan diverse opdrachten gewerkt onder de naam Miranda Flipse Graphic Design. Tijdens deze periode heeft zij een intensieve cursus webdesign gevolgd en heeft zij zich op het creatieve vlak ontwikkeld door het volgen van vele cursussen op het gebied van fotografie en beeldhouwen. Tevens is zij als vrijwilligster werkzaam geweest voor diverse grote culturele festivals.

Weer terug in Nederland heeft zij zich gevestigd als zelfstandig ontwerper en Studio Somersault opgericht. Miranda is veelzijdig in te zetten je kunt haar bellen voor een ontwerpopdracht maar ook voor het leiden van een project is zij de juiste persoon. Neem vrijblijvend contact op via 06-46012347 of via miranda@studiosomersault.com